18 Ocak 2012 Çarşamba

nutella & çay & kar keyfi;

pazartesi günü harika bir keyif yaptım.. 
sevgili sultan'ımda bu güzel günü kar başlamadan önce şereflendirmiş ve bana elinde harika bir süpriz ile gelmişti.. sonrasında işyerimin sokağında ve eve varış sürecinde cep telefonum ile çekmeyi başarabildiğim bir kaç kare fotoğraf alarak normal sürenin 4 katı kadar bir zamanda evime ulaşabildim :) ev iş arası aslında gayet kısa bir mesafe olmasına rağmen böyle oldu, işte burası İstanbul :) 
bu arada süprizin bir köşesi fotoda var acaba sizce nedir???








8 yorum:

Cebimdeki renkler dedi ki...

Sürpriz Nutella mı yoksa bir çerçeve, resim? Kar yağdı perişan oldunuz dimi iki gündür... Dün akşam haber bültenlerinde gördüm, tam anlamıyla sefalet işlerinden çıkıp evlerine ulaşmaya çalışan insanların isyanı...

Nilgün Komar dedi ki...

cebimdekirenklerim; sorma patronum 3saat15 dk. da evine gitti normalde 30 dakika sürerdi o da tıkalı trafikte :) süprizde bir kısmını bildin çerçeve kısmı tamam :)
gerisi...
yakında!!!!!!!!!
burada!!!!!!!!
:)

Adsız dedi ki...

ayy ne hoş ya.. ben 7-8 yıldır kara hasretim bir urfalı çocuk olarak.. :) fotoda sürprizden bir kısım var mı?? bence o görünen yeşil tatlı şey.. bir de çikolata olabilir mi acep? ;)
Güle güle kullan hediyelerini balım.. öperimm =)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

bardak altlıklarımı yapıldı yoksa:))

Banuca dedi ki...

Yaaa insanı böyle merakta bırakmasanız diyorum, uykularım kaçıyor amaaaa :((

suhuba dedi ki...

Çikolata demeyin demeyin. Zayıflamam lazım. Keşke kar şöyle doya doya yağsaydıda işe yarasaydı. Ce dedi kaçtı. Zorluğu kaldı :)

suhuba dedi ki...

Bu arada dün koca bir paket çikolata yedim, sabah aklıma geldi baktım bu kaç kalori diye aman allahım 1700 kalori. Ben 1 saat sporla ancak 150-200 kalori veriyorum. Dünde 45 dk zumba 45 dk plates yapmıştım. Oldumu şimdi dedim. :( Çok üzüldüm çokkkk. Dikkatli olacağım artık Yolu yokkk

Nilgün Komar dedi ki...

sedacık; iyi dileklerin için teşekkür ederim..

örgüçantam; hayır değil!

banucam; tamam ablam akşam yayınlayacağım mutlaka !!

suhubam; sorma hep zor olan bize kalıyor zaten değilmi? kalori konusunda haklısın, bilirsin ben nutella hastasıyım aynı duyguları çokca yaşarım bende.. bir bırakırım günlerce yemem ama bazende her gün bir dilim yemezsem kendimi eksik hissederim :) eh buda bir zorluk işte: elimizden geldiğince karşı koyacağız ne yapalım!