19 Mayıs 2012 Cumartesi

19 MAYIS 1919;

İYİKİ DOĞDUN ATAM !!!

İYİKİ VARDIN !!!

VE HEP KALBİMİZDE, BENLİĞİMİZDE VE RUHUMUZDA OLACAKSIN !!!


SENİ
RAHMET,
ÖZLEM VE
MİNNETLE ANIYORUZ !!!

NUR İÇİNDE OL !!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

4 yorum:

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

bayramımız kutlu olsun...

tülin dedi ki...

Nice bayramlara,hep birlikte.

Nilgün Komar dedi ki...

hep birlikte nice bayramlaraaaaa!!! çok güzeldi çok ben kadıköy ayağında katıldım süperdi... o coşku! sevgi seli... harikaydı... gözüm doldu gönlümde... gözyaşlarımın yarısı dışıma yarısı içime aktı.. tüylerim dik dik yürüdüm saatlerce!!!! bizim için koca bir vatan yaratan bir yüce insan için bu az bile!!!! onlar günlerce aç susuz kalmıi biz azcık yürümüşüz çokmu! topuklarımız acımış sızlamış çokmu?

Unknown dedi ki...

Sevgili Nilgün,bize artık her gün 19 Mayıslar gerek.Yapılanları gördükçe çok üzülüyor ve sabır çekiyorum.İyiki resmilik kalktı da o iki yüzlüleri Anıt Kabir de görmedik.Onları gördükçe nevrim dönüyor zaten.
Geçenlerde Tuna KİREMİTÇİ'nin bir yazısını okudum,çok beğendim,fakat face ekleme yerini bulamadım,yoksa ekliyecektim.Bütün gençler o yazıyı okursa çok iyi olur.(19 MAYIS RUHU)O ruh içimizden çıkarsa,ne olur halimiz.Bizi de boşver,gençlerimizi karanlığa gömecekler,ona yanarım.
Bu arada Trabzon'dayım,oğlumu bekliyoruz bu hafta sonu hayırlısıyla gelecek.Trabzon'da iki gündür yağış vardı,bugün güneşi gördüm ki hele şükür diyeyim.Trabzon'dan selam ve sevgiler.....