22 Nisan 2013 Pazartesi

iyiki doğdun sevgili blogum!

celebi74 diye başladığım noktadan bugüne gelene kadar çok şey yaşadım bu alemde.. yayınlar, yazılar, telefon ile konuşmalar, yetmedi yüzyüze buluşmalar, etkinlikler.. hatta ve hatta şehirlerarası seyahatler.. her anı güzel.. her anısı güzel blog günlerim oldu benim.. en çokda harika dostlarımın olması; beni mutlu eden en önemli neticesi blog açmışlığımın.. 10marifet ailesinden yola çıkıp bloglamaya başladığımın üzerinden tam 4 yıl geçmiş.. şimdi duygulandım bak 2009 da daha yeni yeni nerden ne yapsam, nereye bassam, ne yazsam, nasıl yazsam diye düşünüp nasıl cümleler kursam diye kıvranırken; şimdi bir tuşa basıpda bir çırpıda yayın yapabilmek mutluluğunu da yaşıyorum ya ne güzel.. hemde kendi adımla olan kendi sayfamda.. duygulandım be! daha detaylı akşam dökülürüm ben :))

36 yorum:

NİRVANA dedi ki...

Kuzum iyiki doğmuş bloğun iyiki tanismisiz....

Gülen Tezer dedi ki...

Canım prensesim; 10marifet sayesinde tanıdım seni ve tanımaktan sonsuz derecede de mutluyum. Sen iyi kalpli, duyarlı, yardımsever, tatlı, güzel, can bir arkadaşsın. O şehirlerarası yolculuk mevzuundan nasibini almış şanslı kişilerden biri de benim. Baskın gibiydi :)))) kış nedeniyle bir türlü seviyeli bir ilişki kurmayı beceremediğimiz soba isi içindeydi evimiz (sobayı kaldırdığımızın ertesi günü badana yaptık, o baskının tekrarını bekliyoruz) ama ben hiç rahatsız olmamıştım :) çünkü sen çekinebileceğim biri değilsin. Hiç görmeden sevdiğim can arkadaşımsın. Seni çok seviyorum ve senin gibi bir arkadaşım olduğu için kendimi çok şanslı buluyorum.
Sen meleksin,
sen uğur böceğisin,
sen mavisin,
sen pembesin,
sen su yeşilisin,
sen beyazsın,
sen altından geçildiğinde her dileğin kabul göreceği gökkuşağısın.
Canım benim, sen bi' tanesin :)

Gülen Tezer dedi ki...

4. yılın kutlu olsun demeyi unuttum canımın içi.
Kutlu olsun :)

Oglak Kizlari dedi ki...

Iyiki, hayırlı olsun.

Gururlu anne

Fatma dedi ki...

Nice yıllara Nilgüncüm:)

Unknown dedi ki...

Şeker Tatlar Anneler Gününe Özel Kurabiye Seti Hediye Ediyor..Çekilişe katılımınızı bekliyoruz.Ayrıntılar için:http://www.sekertatlar.blogspot.com/2013/04/seker-tatlar-anneler-gunune-ozel.html

Ada Deniz dedi ki...

İyiki doğmuş iyiki seni tanımışız:)))

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Seni iyi ki tanımışım diyorum hep, canım benim daha nice yılların olsun hep gönlüne göre dostların olsun.

Seni seviyorum Nilgünüm, öpüldün...

Başak dedi ki...

Nice mutlu, güzel yıllara...

İyi ki varsın :)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Canımmmm uzun yıllar kutlarız inş. iyi ki açmışsın blogunu iyi ki tanımışız seni. sanal dışında da tanışmış olmaktan da çok mutluyum kocaman öpüyorum

Nilgün Komar dedi ki...

canlarım bende bu memnuniyeti yaşıyor ve yazılarınızı gözlerim dolu okuyorum.. sevgilerimle.. hepinizi tek tek öpüyorum... ♥♥♥

Nilgün Komar dedi ki...

Gulenim ayrica soylemem gerekir ki yakin zamanda olmasa da baskin basanindir diyecegiz birgun yine :)))

Gülen Tezer dedi ki...

Onu saymadım zaten. Yine ve can gözümle bekliyorum bi'tanem

Unknown dedi ki...

Nilgüncüm iyi ki blog açmışsın iyi ki tanımışım seni blog dünyasında ilk tanışıp görüştüğüm kişilerdensin öpüyorum daha nice yıllara..

blogdayaparimkariyerde dedi ki...

nice güzelliklerle mutluluklarla dolu bol postlu, bol marifetli, bol fotoğraflı, bol etkinlikli nice güzel yıllara Nilgüşümmm:) Ben de senin sayende tanıştım blog dünyasıyla, iyiki de bulaştırmışsın beni diyorum:)

Adsız dedi ki...

Geç tanıştım çok yaratıcı, maharetli blog sahibesinin bloğuyla ama iyi ki tanışmışım...Nice güzel paylaşımlara, dostluklara!

TATESAL dedi ki...

Daha nice yıllara Nilgünüm...kendini bizden mahrum bırakma hep mutlu ol ,hep paylaş...

çatlakkafe dedi ki...

güzel bloğunla güzel paylaşımlarınla süpersin nice yıllara canım

Ayca Karaoglan dedi ki...

İyi ki doğmuş Nilgünüm blogun! Yoksa senin gibi pozitif, güzel yürekli bir arkadaşım olmayacaktı :) Öpüyorum çoook ;)

Nilgün Komar dedi ki...

Ayyyyy bunlari duymak bir baska mutlulukkkkkk

bahar yorgun dedi ki...

Canım benim blogunun doğum günü kutlu olsun iyiki varsın seni seviyorum :)

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Nilgüncüm, daha nice mutlu, keyifli paylaşımlarının olduğu bloglu senelere:))

zeymurancafe dedi ki...

evet bızı rahatlatan ıcımızdekılerı tek tek döküp paylaşmamızısağlayan bloklarımıza ıyıkı dogdun demek ve tesekkur etmek lazım,ıyıkı doğdun daha nice senelere

Nilgün Komar dedi ki...

baharımmm; bende seni çok seviyorum ama sen bana kız birazcık da :) kargonu hala gönderemedim :) dur şu pazartesi beyannameyi veriim de hayırlısı ile hemen halledeyim...

baykuşum; merci canım hep birlikteeeee

zeymuranım;teşekkür ederim hep birlikteee ayrıca senin şu pratik bisküvili pastanın müptelası olduk sölim :)

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

aaa çelebi74 sen miydiiin? Galiba ben o zamanlar bir kaç defa bloğuna geldim. Ama sonra benim eski blog cozuttu falan filan.

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Tekrar geldim:) Bak bu 3 saatlik arada neler yaptım: Oğlum Ankara'dan geldi. Eşimle oğlum, kayınvalidemi de alıp gelmişler. O her haftasonu bizde zaten. Gelinim ya, bunu da yazmasam olmazdı:) Akşam yemeği yedik. Pazar günü eltimin kızının nişanı, buna bağlı olarak yarın da bir etkinlik var. Bunun için bir pasta, bir tuzlu, bir kek, bir de yalancı tavuk göğsü pişirdim. Aslında bir de teflon tencere pastası yaptım ama fiyasko oldu:) Şimdi yorgunluktan dilim dışarda. Önceki mesajımı atıp çıkmış gibi oldum da, içime sinmedi:) Sevgilerimi gönderiyorum. Nice blog yaşlarını kutlayalım hep birlikte.

Nilgün Komar dedi ki...

nurtenim evet bendim :) ismimi kullanayım diye tutturunca bende bir bölünüp dağıldım sonradan yeniden toplandım çok şükür :) ah sorma bu tarz işlerde sen gelinsin diye biz kızız diye çok işe el atmamız gerekiyor :) ahhh kader ahhh

CEPAYNASI dedi ki...

nice yıllara :)

Marifetli Muallim dedi ki...

selamun aleyküm nilgün ablacım :) nice senelere inşallah .. sana mail atmak istiyordum hangi adrese yazacağımı bilemedim :)) uzun zamandır net kullanımı konusunda çok pasif kaldığım için ancak yorum yazmayı akıl edebildim , senin blog tecrübenden de faydalanabilir miyim bu arada ?? benimki yaralı halde de:))

bahar006 dedi ki...

Senin 10 marifetteki Çelebi74 olduğunu en son idrak edenlerden biri de bendim sanırım:) İyi ki açmışsın bu blogu, nice yıllara:)

Nilgün Komar dedi ki...

cepaynam; teşekkür ederim..

büşracığımmmmm özledim kuzum seni, tabiki elimden geleni yaparım kuzum..

baharım benim benim :))

Marifetli Muallim dedi ki...

bende seni, sizleri çok özledim.. teşekkür ederim ilgin için:) blogumu ziyaret ettiniz mi yakın zamanlarda bilmiyorum ama kendisi sansürlenmiş gibi hiç bir resim gözükmüyor sadece son postun resimlerini görüyorum diğerlerinin yerinde yeller uçuyor bir öneriniz var mı acaba?? yada sorun sadece bende mi hiç kimse mi göremiyor acaba? bana yardımca olursan çok sevinirim ablacım :)) biraz araştırdım lakin sonuca varamadım aklıma sana sormak geldi :)

Nilgün Komar dedi ki...

büşracığım seni akşam arayacağım :)

Marifetli Muallim dedi ki...

sesini duymak benim için şereftir ablacığım:)

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

nice ve daha uzunnn yıllara burada olun sevgili Nilgün.

Nilgün Komar dedi ki...

arıyorum :)