9 Mayıs 2010 Pazar

8mayıs-birinci etkinlik: kahvaltı :))

sabah dokuzu geçiyordu uyanıp da ne giyeceğim diye düşünürken fıstıkvepatim aradı: sen daha uyuyormusun herkes aç bayılacak şimdi seni beklerden diye :)) fırladım hemen, hakikaten çok rahat davranıyormuşum.. hızlı adımlarla giyinip de kahvaltı sepetini yanıbaşımdaki şarküteride hazırlattıktan sonra, hızlıca ofislerinin yolunu tuttum.. ofis evet fıstığımpatim ve BDYKD haftasonu olmasına rağmen yetişmesi gereken bir iş daha doğrusu başkasının yapamadığı bir iş için ekstradan çalışıyorlardı.. ve bu nedenle evde planladığımız kahvaltı günü için ofisi tercih etmek zorunda kaldık :))

fotoğraf yok :( makinenin pili bitmişti.. birbirimiz özlediğimizden sohbetle değerlendirirken sofra kurma sürecini; pili şarj etmedik.. doğal olarak hiç foto yok ! ahh ahh tedbirsizlik :))

kısaca şöyle diyelim, kahvaltılık çeşitleri, sahanda yumurta ve simit-poğaça ve çay ile nefis bir kahvaltı yaptık, şen kahkahalar eşliğinde!!

5 yorum:

♥ rosamary♥ dedi ki...

eminim harika geçmiştir ablacım:))

Magia da Inês dedi ki...

♥ Olá, amiga!
Passei para uma visitinha.
Para você... com muito carinho ♥

"Quem tem o abraço mais apertado...
mais carinhoso...♥
e um amor tão grande... tão grande...♥
que apaga qualquer desamor?"♥

Feliz Dia das Mães!!!

♥Ótimo fim de semana!
Beijinhos carinhosos.
Itabira♥♥
Brasil

nilgün komar dedi ki...

rosacımmm; evet çok güzeldii.. muckk

Magia da Inês; Obrigado meu amigo...

EBRULİ dedi ki...

Güne güzel başlamışsın güzel devam etmiş :) Aklım kutlamanda kaldı,bi daha kutlarız nolucak di mi :)Blogunda nice yıllar birlikte olmak dileğiyle canım.öpüyorum .

nilgün komar dedi ki...

ebrulim; canım benim teşekkür ederim.. evet bi daha kutlarız ne olcak.. :)) güzel günlerde yazılarda birlikte olmak, mutlu kalmak ve şen olmak dileği ile... muck..