5 Mayıs 2010 Çarşamba

Takiye Filminin Galasında ben :))

..dün akşam Takiye filminin galasındaydım; yapımcı ve oyuncu kadrosu ve film muhteşemdi..
filmin oyuncu ve yapımcı kadrosu;

Ali Sürmeli; Rutkat Aziz ile;

Ali Sürmeli ile;

Fahriye Evcen ile;


Oyuncu Kadrosu; Ali Sürmeli, Fahriye Evcen, Erhan Emre, Rutkay Aziz, Özay Fecht,
Serkan Keskin, Mahir Günşıray, Michael Mendel, Stipe Erceg


Yapımcı ve Senarist; Kadir Sözen Yönetmen; Ben Verbong



Filmin Konusu; Tanınmış isimlerin rol aldığı film, Avrupa’da çok yaygın bulunan İslami yatırım şirketlerinden birine tüm parasını kaptıraran bir ailenin dağılması konu ediliyor.


Metin, bu şirketlerden biri olan JİMPA’ya tüm parasını yatırmış ve hatta yakın çevresini de ikna etmiştir. Büyük vaatlerde bulunmuş olan JİMPA isimli bu şirket, paraları topladıktan sonra iflâs eder, yöneticileri ortadan yok olur. Para yatıran birçok kişi Metin’den hesap sorar. Bu tip islami yatırım şirketlerine inanıp paralarını yatıran yüzbinlerce aile gibi kendi ailesinin de tüm birikimi bir anda yok olmuştur. Kendini suçlu hisseden Metin, aynı zamanda karanlık işlere alet edildiğini de düşünür. Kimse ona gerçekten neler olduğunu ve onca paranın nereye gittiğini söylememektedir. Metin’in olayları çözmek için başladığı yolculuğu onu hiç tahmin etmediği gerçeklerle yüzleştirecektir. Öte yandan Metin’in ağabeyi Numan bu İslami girişimler hakkında pek olumlu düşünmemektedir. Metin’in kayınpederi olan Hoca da Metin’i uyarır. Aslında Hoca söylediğindendaha fazlasını biliyor gibi görünmektedir.
Atlas sinemasında ben;

İstiklal Caddesinde ben;

bu güzel akşamda olmamı sağlayan sevgili meloş ve muhammet'e teşekkürler..

10 yorum:

Ayca Karaoglan dedi ki...

Şekercim, ne güzel bir akşam geçirmişsin belli ki. Artık yıldız tozu da bulaşmış üzerine :) Yalnız o kör olasıca İstiklal nasıl burnumda tütüyormuş, şimdi senin en alttaki fotoya bakınca anladım ahh ahh :) Öpüyorum

nilgün komar dedi ki...

ayçacım canım benim senin burnunda tütüyor da benimde tütüyor :) o kadar az gidebilyorumki istiklale :) o yüzden böyle hatıra bir fotoğraf alalım dedim :) bende bakıp özlem gideririm :)

http://www.tarifrehberi.com/ dedi ki...

:)) hafta sonu yine taksimdeyiz hemde dolu dolu :)

Bahar YORGUN dedi ki...

nilgün hanııııııııım, çok artist gördüm sizi :)) tabi annen yok gez bakalım geceleri :))

nilgün komar dedi ki...

ya değişiğim gene gideceğiz demi?!! ay çok mutlu oldum hiç gitmediğim yere haftada iki kere gitmek ayrı bir keyfi olacak benim için:))

baharımmm; sırada bir kıyafetle gittim ama iyi poz vermişim demek :)) sahnenin tozunu yutmuşluğumda vardır eskiden hahahahahaa şimdi havamdan geçilmez
bak dur bulursam sana bir foto mail atayım!!

YETENEK-SİZİN dedi ki...

amanin , ünlüler ile aynı karede bir güzel.ne güzel yaaa, buarada filmide çok merak ediyorum bugün birazcık fragmanını izledim, güzele benzio

Evimin İncileri Belgin dedi ki...

b

Evimin İncileri Belgin dedi ki...

Sevgili Çelebim 74, maalesef istismar edilen insanlara üzülüyorum umarım bu flimın mesajı insanlarımız doğru anlar ve uyanırlar.

Güzel bir akşamı harika bir resimle noktalamışsınız.

Güzellikler sizinle olsun sevgiyle kalın...

nilgün komar dedi ki...

incilibelginim; evet harika bir akşamdı :) çok mutlu oldum orada sevdiğim sanatçıları görmekten.. ve başarılı bir yapıt izlemekten.. umarım birileri vicdanlarını dinler de böyle işlerden vageçerler..

nilgün komar dedi ki...

yeteneklim güneşim; film çok güzel ben beğendim.. harika bir emek var filmde.. güzel bir anlatım.. duygu dolu sahneler..

ay iltifatların içinde çok merciii :))