6 Mayıs 2010 Perşembe

zebra aşkına :)

bu güzellikler sevgili arkadaşım sevim-li hayat' tan geldi;
...nasıl mutlu oldum, nasıl şaşırdım, nasıl mahcup oldum, nasıl utanmadan adresimi verdim bilmiyorum :) öyle bir şaşırtıcı süpriz yaptı ki anlatamam! adresimi bilseydi daha da bir süpriz olacaktı ama malesef kargo gelmeden haberim oldu, ama genede kargo gelince başka bir süpriz yaşadım... zebra havlu aradığımı söylemiştim Bahar'la buluşmamızda ... sevgili sevim-li hayat' da bu cicileri aramış bulmuş taaa denizlilerden bana kargo ettirmiş... paketi açıpda kahverengi-krem renginde bu şık zebra desenli havlu takımı görünce gözlerim doldu.. çooook mutlu oldum... ağzım kulaklarımda ofisde dolanıp durdum.. paketimi masadan kaldırmadım bile arkadaşımdan gelen hediyeyi gururla her sorana söyledim :) hatta alıp gitmeye kalkanlar oldu: -hooop orda durun bakalım! dedim :) ... güle güle kullanayım ben bu cicileri :))))))))...

13 yorum:

Tiryaki dedi ki...

çok çok güzeller cidden,iyi günlerde kullan çelebim

nilgün komar dedi ki...

tiryakim; çok teşekkür ederimmm.... daha güzeli senin olsunnn

YETENEK-SİZİN dedi ki...

bayıldım, ii günlerde kullan cicim

nilgün komar dedi ki...

güneşimmmm; çok teşekkür ederimmm... muck

Syhn dedi ki...

çok hoşmuş ya.. ne ince bir davranışş
bu arada bende zebra desenini pek severim hani bana yollamak ister birileri ne bileyim işte :)

yaseminkale dedi ki...

ayy gozum bi yerden isiriyor bu havlululari bizim burdan mi gitmis yoksa dedim kendimce...bi denizlili olarak guzel gunlerde kullan cnim.... sevimli hayatada bi tsk seni cok mutlu ettigi icin...

nilgün komar dedi ki...

syhn; zebra çok güzel yaa.. şimdi yeni bir projem var zebra ile ilgili bitse yayınlayacağım ama daha çook var bitmesine.. ah zaman ah.. bir peşimden koşmasa!!

nilgün komar dedi ki...

yaseminkale; demek benim havluları tanıyorsun.. ay ne güzell.. :)) denizliye babam seyahat etmişti eskiden ama ben hiç bulunmadım orda ama bir gün umarım!

elifin terazisi dedi ki...

Çok şık bir takım, güle oynaya kullanın:)

nilgün komar dedi ki...

elifcim; teşekkür ederimm...

yaseminkale dedi ki...

ins. canim her zaman beklerim

çatı katı dedi ki...

muhteşem hayatım güle güle kahkahalar atarak kullan.sevim'i de bu ince davranışından dolayı tebrik ediyorum.çok tatlı bi insan o da aynı sen gibi :) kaç kere yazdım bunu bilmiyorum ama iyi ki o gün ordaydım iyi ki sizleri gördüm tanıdım :)
sevgilerimle..

nilgün komar dedi ki...

yasemin; allh kısmet ederse hayallerimde var!!!

çatıkatım; ilkayımmm; bende kaç kez söyledim bilmiyorum ama bende bende bende bende demekten kendimi alamıyorum... günün tekrarı için fikirlerim var mail atacağım yarın hepinize..

sevgilerimle muck muck..