10 Haziran 2010 Perşembe

diyetteyim;

kaçgündür kendimi telkin ettim ve nihayet bugün diyete başladım :) ama ne kadar süreceği konusunda ne bir söz verdim nede bir imza attım haberiniz ola! heheheheheee ne kadar iradesizim değilmi :) yok ya aslında çok iradeliyim ama canım istemiyor diyet yapmak.. akşam sadece iki dilim Uno ekmek arası peynirli sandviç ve birkaç tane kurabiye yedim.. bugün de işe bu kutularla geldim :) eti lifalif ve light süt. bu kase biraz büyük gerçi ama doymam diye ilk öğünde ölçüyü biraz büyük tuttum ama bu saat oldu hala yarısı duruyor.. iki şık var ya ben doydum sahiden bu miktar ile yada içim almadı daha fazla yiyemedim :)) sanırım tek öğün yiyeceğim bunu.. daha fazlası için alışmam lazım diye düşünüyorum.. spora sınav nedeni ile ara verdim ama ders de çalışılmıyor ya bu havalarda! güzel güzel yesek herşeyden de kilo almasak ne güzel olur değilmi? heheheheheee....... düşünsenize ne bir gofret ne bir çuku aldım bakkaldan bu sabah.. hatta bakkalımız sevgil Ahmet abi o kadar da özendirdiki sormayın.. ay bu çuku güzell.. bak yeni yeni şunlar geldi.. sana indirim de yaparım.. bak bak şunun tatlılığına.. off ama tuttum kendimi ben almadım hiç birşey, tavana baktım yere baktım, raflara bakmadım, aldım lifalif'imi koşa koşa geldim işyerime :) hadi bakalım sevgili çelebi74 biraz gayret et de az göbek küçülsün!!

19 yorum:

Gul/İnn dedi ki...

kolay gelsin canım,bende diyetteyim 4 gündür,ama maalesef süt,corn flakes yiyemiyorum,kendimi sebze meyveye vurdum bi de spora gidiyorum artık olur heralde bişiler,başarılar dilerim sanada,hatta diyet arkadaşlığı yapalım derim :)

ada ve deniz dedi ki...

kolay gelsin

Neşetuana dedi ki...

başarırsın sen:)Kilo verdiğini de okuruz:)

derya dedi ki...

Ahhh ahh benimde yapmam lazım şu kflakesi deniy
cem bende:))Zor benim işim şeker zor inşallah başarılı oluruz öpüyorum...

nilgün komar dedi ki...

gülinim; canım benim olduk bile diyet kardeşim benim :))

adamdenizim; saoll şekerimmm muck

neşeciğim; oh oh bu moralle ben epey yol alırım;)

deryalım; zor değil inan sadece istemek lazım bende bugün istedim ama yarın istemeyebilirim hahahaha biberiye çayı iç.. bak rejim diyet yapmasan bile çok işe yarıyor bilesin.. yağ yakıcı özelliği var.. poşet çay demler gibi kaynamış suyun içine at; 3-5 dk sonra süzdür.. soğumadan iç.. sevgiler muck..

NESTUG dedi ki...

ahhhh ahhhhhh bu kilolarla benimde başım dertte ama ben öyle diyet falan yapamam aslında bişide yemiyorum ama işte o gündüz yeme akşam ye hali olunca olmuyor tam tersi olması gerekirken.
Yaaaa geçen sene bu aylarda 36 bedenken karı-koca sigarayı bıraktık ve ikimizde şiştik ki ne şiştik.
şimdi oldum 40 beden gerçi önce 42ydi neyseki 40a düştüm.
sana kolay gelsin diyette başarılar

AŞKIM & AŞKIM dedi ki...

kolay gelsin kilolar üçer beşer gitsin

ben diyet yapamıyorum ya da benim diyetim kimselerinkine benzemiyor :)

kolayı kesiyorum ekmek azaltılıyor ve bol bol bitter çikolata yeniyor
bir haftada 3 kilo gidiyor ama yüzde sivilce olarak geri dönüyor :)

3D1N dedi ki...

Bu Lifalif güzel bir sey aslında, alıştım ben. Önceleri çok zor geldi ama şimdi severek yiyorum. Ha gayret , sakın boşverme :)

agonya82 dedi ki...

ah aynı kaderi paylaşıyoruz eski kıyafetlerimi görünce sinir oluyorum.atamadım 5 kiloyu daha doğrusu göbek kaldı doğumdan nasıl gitcek bilemiyorum.hamileyim sanıyorlar.sıcakta bile korse takıyorum.of of...

nilgün komar dedi ki...

nestug; şekerim mide aç kaldıkça amaaaan ben aç kalacağım diyerek çığlık atıp kendini korumak için etrafını yağlandırmaya başlarmış.. o da göbek oluyor sonra etrafa yayılıyor.. ben şükürki etrafı topladım şimdi sıra göbeği ertimede.. aman gündüz atıştır az az birşeyler böyle akşam yemeğindeki miktarın azalır.. muck..

AŞKIM&AŞKIM; valla bende çukuyu nasıl kestim üç gündür hayretler içerisindeyim ama dayanıyorum..

3D1Nciğimmm; canımmmm; eve sanırım alışıyorum dün üç saatte yemiştim bir kaseyi, bugün 1 saatte sanki bitti gibi.. boşvermicem söz..

agonya82; evet ya sorma eskileri veremiyorum da hala içlerine girebilecek kadar inceleceğim sanıyorum.. gerçi çokca kıyafet stoğum yoktur ama özellikle yazlık birkaç kapri etek pantolonum vardı.. hiçbirini giyemiyorum.. :)) inadına almıyorumda..

nilgün komar dedi ki...

şimdi patronum bana Nestle Nesfit getirdi.. yarım kase ondan yedim
sanki daha iyi oldu gibi.. biraz daha tatlı gibi yani yarım kase bitti meselaaa:) bundan da anlayabiliriz daha lezziz olduğunu yada daha doğrusu daha tatlı olduğuu benim damak tadına göre..

Firuze Paris dedi ki...

Ben de diyetteyim su siralar
kolay gelsin

annemineli dedi ki...

Tatlım; kolay gelsin başarılar dilerim.Darısı benim başıma,azıcık incelsem olacak,senin incelmeni bekliyorum.Hasretle kucak dolusu öpüyorum.Sevgilerrrrr....

nilgün komar dedi ki...

piruze; sanada kolay gelsinnn... sabahları bir bardak sıcak suyla güne başlamayı unutma.. sevgiler..

anneminelleriii; saolll ama çok zor; kendimi tutamıyorum.. istikrar çok zor sağlıyorum.. eskiden öyle değildim.. karar verdim mi pat diye herşeyi keserdim :)

nesrin dedi ki...

Ben bir hafta hamur isi ve tatliyi kesip tam 2 kilo vermistim. Ama neden devam etmedim diye hala kendime soruyorum. Basarilar sevgiler. Ziyaretin icin tesekkürler yine beklerim.

nilgün komar dedi ki...

nesrinin; düşündükçe başaramıcakmışım gibi hissediyorum.. spora da ara verdim ya.. sanki daha bir şişiyorum gibi geliyor :) bakalım nesfitlere devam her sabah bir kase
akşamlarıda yapabilirsem çok iyi olacak gibi.. gene geleceğim.. muck..

Bucanni dedi ki...

Canım benim halledersin sen, bir ikide spor yaptın mı tamamdır :)

dakikadanonce dedi ki...

ah ah senle aldığım ruşeym vardı abla işe yaradımı kullandın mı hiç. Ben bıraktım malum sebepten dolayı

nilgün komar dedi ki...

bucannim; desteğin için saol yürüyüşe başladım boğazı tutsak olacakda :))

ay canım benim bende iki kez denedim sonra bıraktım şimdi ona da başlıcak aldığımız gibi duruyor neredeyse bir düzen tutturamadım sanırım yemeklerin tadından başka bişeye bakamadım ama şimdi tam demine vurmuşken bu konu onada devam edeceğim kararlıyım bir 15 gün sıkı tutayım işi barii