19 Temmuz 2012 Perşembe

bir süpriz bir konser ve güzel bir gece!!!!

iyi bir süpriz oldu bence.. ne yapacağımı tahmin edemediğine göre! değilmi? turkcell kuruçeşme arena'nın önüne geldiğimizde belki demiş sonra okul arkaşlarınıda görünce anlamış konsere gittiğimizi :) ya bende olsam hep merak eder sorardım yol boyunca :)

evet konu şahsın kim olduğunu söylemedim değilmi? bizim blogdayaparimkariyerde varya işte ta kendisi! d-GU tasarımlarının sahibi.. çıtır müşavir.. bir yaş daha büyümüş olmanın şaşkınlığı içinde çok eğlendi konserde!!

kenan doğulu'nun sahne performansını çok beğendim!!! çok başarılı!!!

Kenan Doğulu (31 Mayıs 1974; Cihangir, Beyoğlu, İstanbul), Türk müzisyen. Sanatçı Yurdaer Doğulu'nun oğlu olan Kenan Doğulu bugüne kadar sekiz stüdyo albümüne imza attı. Doğulu ayrıca 2007 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil ederek yarışmayı dördüncü olarak tamamladı. 31 Mayıs 1974 yılında İstanbul Cihangir'de dünyaya geldi. Aslen Gaziantep'lidir. Beş yaşındayken konservatuarın piyano bölümüne birincilikle girdi. Altı sene piyano bölümünde eğitim aldı, hocası Erkan Alpay'dan flüt, Erdem Sökmen'den gitar dersleri aldı. Bu sırada tiyatro eğitimi, çocuk korosunda solistlik, ritmli sazlar öğrenimini de sürdürdü.

Kültür Koleji'nde lise öğrenimini tamamladı. ABD'de, New Hampshire eyaletinde, Hesser College'da “Communication” sertifika programını bitirdi. Ardından L.A. Musicians Institute'da yüksek öğrenimine başladı. Daha sonra yüksek öğrenimine Türkiye'de, Bilgi Üniversitesi'nde devam etti.

Sanatçının ilk albümü "Yaparım Bilirsin" 1993 yılının Eylül ayında, ikinci albümü "Sımsıkı Sıkı Sıkı" 1994 yılının Aralık ayında, "Kenan Doğulu III" albümü ise 1996 yılının Temmuz ayında piyasadaki yerini aldı. Aynı yıl Hiç Bana Sordun Mu? adlı bir dizide de oynadı.

10. Yıl Marşı, 29 Ekim 1997 yılında Kenan Doğulu tarafından yeniden düzenlendi. 10. Yıl Marşı'nın bu düzenlemesinin de yer aldığı "Kenan Doğulu 3.5" adlı tekli, 1997 yılının nisan ayında piyasaya sunuldu.
 
benim gibi kalabalığı arasında kalıp da kısa boyundan dolayı
sahneyi göremeyenler için iki yanda büyük ekranlar koymuşlar :)



bonus'un da reklam verdiği alanda bolca yeşil bonusa kafa gördük:
bakın alttaki fotoda bir var;


kenan doğulu web sitesi için tık tık

nice yıllar dugi..
bir sonraki doğum gününde bakalım ne süpriz yaparız sana!

ayrıca eve uğramdan geldiğim için hediyeni evde unuttumdu
ama iyi de olmuş bak şimdi bir kaç ilave daha
yapma şansım oldu cumartesiye kadar :))))

7 yorum:

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

kenan doğulu çok iyidir ya , eminim keyifli vakit geçirdiniz :)

blogdayaparimkariyerde dedi ki...

ayyyy canım nilgüşümmm:)) çok mutluyum hala etkisindeyim valla dün gecenin! sizler yanımdaydınızya daha hiçbişey istemem ben bu hayatta:) tekrar herşey için çok teşekkür ederim. evet seneye napıyoruz hadi onu kararlaştıralım;D

dshandmade dedi ki...

Ne güzel bir kutlama olmuş. Bende nice yaşlara diyorum.

Nilgün Komar dedi ki...

sequin; evet ben rahatladıktan sonraki kısımda çok eğlendim!!

d_GU'cuğum.. düşünelim valla süper şeyler bulalım :)

DS'ciğim.. teşekkür ederim kendisi adına :)

fistik ve pati dedi ki...

Evet güzel bir geceydi.Her ne kadar ben gerginde olsam bir ara güzeldi.Duygunun doğum günüsü vesile oldu da Kuruçeşme Arenayı görmüş olduk. Bir daha ki seneyi şimdiden konuşmaya gerek yok çünkü ramazana denk geliceği için direkt iftar yaparız olur biter...

Hasibe İpek dedi ki...

olur balım neden olmasın? :) süper olur hatta

Nilgün Komar dedi ki...

hasibeciğim beni mi taklit ediyorsun :))) ama fikir güzel değilmi? ramazanda bekliyoruz gel hep birlikte kutlayalım süper olurrr