2 Temmuz 2012 Pazartesi

güneş'le zor dostluğumuza bir çare: ACTİVAR;

cumartesi sabahı Dr.Yaman ER ve sevgili Yeşim hanım önderliğinde Kadıköy, Balon Cafe'de gerçekleşen toplantıda çok önemli bilgiler edindik.. yüzyıllardır güneşe çıkalımda şifa bulalım beklentimizin ozon tabakısının yırtılması ile başlayan günümüz sürecinde güneşten kaçalım da sağlam kalalım davranışına dönüştüğünü hepimiz biliyoruz.. buna paralel olarak güneş ışınlarından ne kadar zarar gördüğümüzü ve nasıl korunabileceğimizi maalesef ki bilmiyoruz.. ve ne kadar bilmediğimizi de bu toplantıda öğrendik!!! mesela yüksek koruma faktörlü güneş kremlerinin cildimizi korumadığını tam tersine, daha çok zarar verdiğini lekelerden tutunda cilt kanseri oluşumuna sebebiyet verdiği veya zemin hazırladığını duyunca şok olduk!! Dr.Yaman bey'in bıkmadan bütün sorularımıza yanıt verdiği bu toplantıda ACTİVAR ile tanıştık..

Formülünde hiçbir anti-aging üründe olmayan bir ekstre (AC-11®) bulunur.
ACTIVAR® anti-oksidan korumanın ötesine geçerek,
DNA hasarlarını azaltmayı hedefleyen tek anti-aging üründür.
Bu nedenle "YENİ NESİL" anti-aging ürün olarak sınıflandırılır.
AC-11®’in hücredeki doğal DNA
onarıcı sistemin kapasitesini artırdığı gösterilmiştir.
DNA hasarları: yaşlanma ve dejenerasyonun sebebidir.
Yani yaşlandıran zaman değil,
onarılamadan biriken DNA hasarlarıdır.
ACTIVAR® anti-oksidan korumanın ötesine geçerek,
vücudun doğal DNA onarımını artırmayı hedefleyen tek anti-aging üründür.
Bu nedenle “YENİ NESİL” anti-aging ürün olarak sınıflandırılır.
ACTIVAR® her biri tek başına kullanıldığında bile marka olmuş
çok iyi kozmetik maddelere aynı anda sahipken,
ayrıca içerdiği AC-11® ile bu gün var olan tüm cilt bakım ürünlerinin önüne geçer.
AC-11® Japonya’da ilk piyasaya verildiği
2009 yılında en çok kullanılan ilk 10 kozmetik madde içine girmiştir.

                                               
Aynı formülde hem anti-aging hem de günlük cilt bakım özelliklerine sahiptir.
Makyaj malzemeleri ve güneş koruma ürünleri ile geçimlidir.
Ayrıca:
- Güneş koruyucu ürünlerin etkilerini artırır.
- Yapılan kozmetik uygulamaların etkinliğini ve kalıcılığını artırır.
- Göz çevresinde tek formülde üçlü etki sağlar.
- Makyaj ürünleri ve güneş koruyucularla geçimlidir.


ACTIVAR NEDEN
TEMEL CİLT BAKIM ÜRÜNÜDÜR?

Çünkü: Aynı formülde hem anti-aging hem de günlük temel cilt bakım özelliklerine sahiptir. Makyaj malzemeleri ve güneş koruma ürünleri ile geçimlidir. Bu nedenle ACTIVAR® “TEMEL CİLT BAKIM” ürünüdür. Cilde zarar veren; özellikle UV ışınların ve kimyasal ajanların o anda verdikleri zararları azaltıp, sonrasında da oluşan hasarların onarımını destekler. Cildi ve cilt altı dokuyu onaran, cilt altını kalıcı şekilde destekleyen vücudun kendi kollajenini ürettiren, içerdiği AC-11® ile yaşlanmayı geciktiren benzersiz bir formüldür. Üç formu ile anti-aging etkilerin yanısıra, çok iyi ve kalıcı bir nemlendirme sağlar,Kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur,Doğum lekeleri de dahil cilt lekelerinin azalmasına yardımcı olur,Cilt altı dokuyu destekler, güçlendirir,Gözaltı morlukları, torbalarını ve ifade kırışıklıklarını tek ürünle azaltmaya yardım eder.


TEMEL CİLT BAKIM Ürünü olma farklılığını
aşağıdaki temel özelliklerden alır;

Güneş koruyucu ürünlerin koruyuculuğunu artırır, güneş koruyucularla birlikte uygulandığında, güneşin zararlarından ve yaşlandırıcılığından koruyucu etkilerini artırır.
Makyaj ürünleri ile kullanılabilir akma yapmaz,

Yapılan kozmetik uygulamaların etkinliğini ve kalıcılığını artırır,

Artan kollajen sayesinde cildi taşıyan ve sarkmalara karşı duran cilt altı matriks yapısını güçlendirir.

Aynı zamanda içerdiği MDI kompleks sayesinde oluşan yeni ve güçlü kollajenin parçalanmasını yavaşlatır. MDI kompleks balık kıkırdağından elde edilen bir koruyucu enzimdir.

Bu sayede kullanım ve kozmetik uygulamaların sonuçları daha belirgin ve kalıcı olur. 


AKILLI FORMÜL
İçindeki Cuivridon® sayesinde cildi besleyen sebumu incelterek yüzün kuru ve yağsız bölgelerine de yayılmasını, o bölgelerin de beslenmesini, böylece yüzün yağ dağılım dengesini sağlar.

Hem yağlı hem de kuru ciltlere uygun tek formülde etkilerini birleştiren “AKILLI FORMÜL” özelliğine sahiptir. Hassas ciltlere de uyan bir formül içerir.

Aynı formülde gözaltı morlukları, göz altı torbaları ve ifade kırışıklıklarını azalmak için geliştirilmiş mükemmel bir Göz Çevresi formuna da sahiptir.

Anti-oksidan etkiler gösterir, ACTIVAR®’ın formülünde C Vitamini, E vitamini, Co enzim Q-10, alfa lipoik asit, beyaz çay ekstresi gibi çok güçlü anti-oksidanlar vardır. Buradaki C vitamini bir çok anti aging formülden farklı olarak yağda erir forma dönüştürülmüştür. Bu sayede diğer formüllerden farklı olarak cilt altına inebilir.


ACTIVAR® yalnız epidermis’te değil,
aynı zamanda cilt altında da (dermis) çok iyi ve kalıcı etkiler gösterir;

Epidermisde: seboregülatör etki ile yağlı besleyici salgının (sebum) incelmesini, kolayca kuru bölgelere dağılmasını sağlar. Komedon oluşumunu azaltır, gözenekleri sıkılaştırır, cildi kalıcı olarak nemlendirir. Cilt lekelerini azaltır, cilde daha doğal görünüm verir. Aynı zamanda makyaj ve başka cilt bakım malzemeleri ile geçimlidir, birlikte kullanılabilir.

Dermiste: Cilt altının destek doku matriksindeki zengin kollajen yapının yıkılmasını engeller, vücudun kendi Tip I ve Tip III kollajenini sentezlemesini uyarır. Cildi kalıcı şekilde nemlendirir. İrritasyon varsa yatıştırıcı etkiler yapar. Çok iyi ve kalıcı bir nemlendirme sağlar, cilt altındaki kollajen ve elastik lifleri güçlendirerek cildin gergin, pürüzsüz hal almasını sağlar. Kırışıklıkları azaltmaya yardım eder, kırışıklıkların tabanını doldurarak derinliğini azaltır. Mimik kaslarını gevşeterek de kırışıklık gidermeye yardımcı olur. Her iki tabakada da güçlü anti-oksidan etkinliğe sahiptir.

İşte ACTIVAR® epidermiste çabuk başlayan, hemen göze çarpan kozmetik güzelliğin yanı sıra cilt altındaki destek dokunun güçlendirilmesi ve güçlü anti-oksidan etkilerle kırışıklıları azaltan, güçlü anti-oksidan etkiler ile aynı zamanda koruyucu olarak işlev görür.
 


Activar®'ın formları;
- Onarıcı Gündüz Kremi
- Onarıcı Gece Kremi
- Onarıcı Göz Çevresi Kremi
- ACTIVAR® Kapsül

kapsül hariç diğer ürünleri kullanmaya başladım;
bugün üçüncü gün;
ve dokunuş olarak bir farklılık hissediyorum..
yapısal ve görüntüsel sonuçlar için yaklaşık yirmi gün gibi bir zaman sonra bilgi vereceğim.


ACTİVAR'a Dr.Yaman bey ve Yeşim hanıma çok teşekkür ediyorum.

organizasyonda olmamı sağlayan arkadaşım sevgili Senem,
sanada ayrıca ve özellikle teşekkür ederim :))


3 yorum:

fistik ve pati dedi ki...

O zaman ACTİVAR,iyi ki var sloganıyla güneş ile barışıp,lekelerimize,ince kırışıklıklarımıza veda edebiliriz.. :)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

güneşin bile eski tadı yok.
epeyce bilgilendirici de olmuş toplantınız.

TATESAL dedi ki...

Harika bir toplantı olmuş canımcım...Geçen hafta sonu istanbuldaydım,hatta kadıköyden boğaz turuna katıldık,kayınbiraderim zeytinburnunda onda bir gece kaldık,karşıyı bir güzel gezdik...boğazda kahvaltıdan sonra panoromayı gezdik....ikinci gece karşıda ümraniyede ....misafirhanesinde kaldık ve boğaz turundan sonra ankaraya geçtik...seni görmeyi çok isterdim ama imkanım olmadı,sevgiler....