11 Temmuz 2012 Çarşamba

bir cuma günü hikayesi ve kaia;

mutfakta yemek yaparken
genelde masa başında çalışırım ya ben bilirsiniz ama bazı günlerde klonlanmış gibi heryerde olurum :) işte geçen cuma günü mutfak-çarşı- banka-dövizci derken akşam evde kendimi iki80 uzanmış buldum du :)

bu günce ile birlikte en sevdiğim elbisemi de size göstermiş oldum :) nere gitsem sıkça giydiğim hem altına aynı kemeri renginde sandaletle kombinleyebildiğim hemde birebir renkleri ile topuklu bir ayyakabı ile kombinleyebildiğim için çok sevdiğim ve giyerkende rahat ettiğim bir elbise bu.. kaia diye bir mağazadan aldımdı geçen sene.. ama artık bahariye şubesi kapanmış şimdi pendiklere diğer şubeyi bulmaya gitmek gerek..

patrondan imza alırken


bankada sıra beklerken


dövizcide para beklerken


10 yorum:

TATESAL dedi ki...

Çok yakışmış güzelime çokkk,güle güle sağlıkla giyin hep...sağlığın terinde olsun daha çok koştur Nilgünüm....

Nilgün Komar dedi ki...

tatesalim çok teşekkür ederim.. kaia^yı da aradım buldum int.den satış yapıyorlarmış 27.de de limango da olacaklarmış!!!

Ada Deniz dedi ki...

güzel günlerde giy elbiseni çok da yakışmış sana:))

Unknown dedi ki...

Çok yakışmış , puantiyeleri seviyorum :)

Banuca dedi ki...

Çok şıksıııııın :)
Patrondan imzayı aldın, bankaya gittin, kaptın paraları, oradan dövizciye, çevirdin dövize, eee paralandın yaaaniiii :))))))

suhuba dedi ki...

Yazı günlük olmuş hakikaten. Puantiye aşkına çok hoş durmuş. Benimde böyle vazgeçemediklerim var. Ama neyapalım iyi ve rahat olmak önemli. Nilgünüm eğer pendiklere gelirsen haberim olsun. Lütfen beni esgeçme eşlik ederim sana :) Yanına arkadaş buldun bile :)

suhuba dedi ki...

Nilgün şeker sitesinede baktımda benide almadan gitme bayıldım kıyafetelere. BY

Nilgün Komar dedi ki...

adadenizim; çok teşekkür ederim..

yenibirşey; puantiye vazgeçilmez sanırm! çizgi ve kare gibi kilo boy etkiside yok ya ondan da çok seviliyor ve böyle mincik mincik çok sevimli değilmi?

banuca; oy paraları aldım da hepsi bitti :) satıcıya masraflara patrona derken hepsi bitti nerdeyse :)

suhubam; evet buldum kendilerini artık internetten satış yapıyorlarmış ama elbiseler çok güzel değilmi? konuştuğumda kadın hemen ben size göndereyim istediğinizi dedi ama ben denemeden bilemem şimdi nasıl olcak dedim eh ararsın bizi 27.de de limangoda olacağız takip edin dedi.. ben özellikle siyah beyaz olanı çok beğendim ..

YETENEK-SİZİN dedi ki...

bebeğim sen nie diyet yapıonki gayet güzel görünüon buarada saçlarında uzamış;)

Nilgün Komar dedi ki...

yeteneklim; saçları gene kestirdim hafiften :) sorunum zaten sadece göbek :) gitse rahat edeceğim başka birşey istemiyorum :)