11 Temmuz 2012 Çarşamba

karpuz diyeti: 7 günde 5 kilo;


bugün birinci günüm! görüldüğü üzere sabah menüsünü yedim bile :) geçen yılda bu diyeti yapmıştım ve bir çikolata bir dondurma ilavesi ile bitirmiştim :) ya gülmeyin ama ilk gün alışmak çok zor oldu çünkü o zamanlar çok abur cubur yiyordum dolapta çekmecede her yerde karşıma çıkıyorlardı..
bu iki falsonun dışında harfiyen uydum diyete ve haftada 4,5 kilo verdim veremediğim yarım kiloyuda bu falsoya bağlıyorum :)  bu senede yeniden yapma kararı aldım ve nihayet en uygun hafta bu haftayı seçtim ve bu sabahki kahvaltı ile başlamış oldum.. denemek isteyenler şekerlerini ölçtürsünler zira karpuzda şeker yüksek! haşlama olan yemekleri az yağda kızartıp yesek ne olur? demeyin! olmaz :) ve peyniri yağsız seçmeye çalışın.. onun dışında sorunlu bir yazı yada sonuca denk gelmedim bu diyet  ile ilgili.. kimin yazdığını bulamadım ama bazı yazılarda Maranki' nin adı geçiyor.. fotoya tıklayın liste büyük hali ile karşınızda olacak! bir sorun olursa mail atın ben size iletirim: celebi74@gmail.com

1.gün kilo: 61,4 
         bel : 80 cm
         basen : 93 cm



15 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

kolay gelsin:)))

yıldız dedi ki...

ımmmm zor geldi yaw:) o karpuzu işyerinde yemek zor geldi yani:) bir dilim dediğin yarım ay şeklindeki dilimmi yoksam yarım ay şeklindeki karpuzu dilimlediğn dilimmi:)
balık yerine diğerleriyle değiştirsek nasıı olur:)

Nilgün Komar dedi ki...

adamdenizim; saol canım benimm...

yıldızım: balık yerine ben yağı süzülmüş ton balık yemiştim.. gayet de iyi olduydu.. tavsiye ederim. ayrıca yarım ay şeklinde kesilmiş sade bir dilim karpuz :)

bahar006 dedi ki...

7 günde 5 kilo rakam olarak bana pek sağlıklı gelmedi, kolay gelsin ama sen yine de dikkat et, hızlı kilo kaybı her halükarda sakıncalıdır, sevgiler:)

Nilgün Komar dedi ki...

baharcığım bende çok hızlı kilo vermekten çok korkuyorum ama geçen sene denedim ve birçok doktor yazısında okuduğum için yine cesaret ediyorum :) zira benim yediklerimde bundan farklı değil yaz aylarında.. sadece bir düzene oturtup yediklerimin bana kilo aldırmasını değil verdirmesini sağlamaya çalışıyorum ama yinede aklımda sabah beri maranki'ye mail atsam mı diye düşünce yok değil!

yıldız dedi ki...

hazır evde 10kg. bi karpuz varken başlasammı:)
benim menopoz sonrası bel aldı başını gitti. şu an hergün sporla ve akşam yemeği yemeyerek vermeye çalışıyorum, peki o 4,5 kg. hemen geri geliyormu?nilgünüm

Nilgün Komar dedi ki...

yok hemen geri gelmiyor tabi diyeti bırakıyoruz ama dikkat etmelere devam ediyoruz! ben o dönemden sonra epeyce uzaklaştım abur cuburdan çok da güzel olmuştu ama sonra sınavların stresinden gece yemelere başladım dı o yüzden kilo aldım dı sonra da aldık diye koptuk gittik di :) epeydir yemeklerimi azaltarak ama yiyerek belli bir kiloya kadar indim.. şimdi bu diyetlede biraz detoks da yapmış olacağım..

yıldız dedi ki...

valla bende abur cuburu seviyorum ama menopozdan sonra eskisi yesem , dikkat etsem dahi kilo almaya devam ettim. dur demeyincede kiloları almaya devam ettim:( boyumda sana 1,5cm kısalmışmı:) 10 sene önce ölçmüşlerdi şimdi arasında 1,5cm var. kiloda 68 olunca dur yaw dedim. boy 1,62 ama baseni sorma:)

GüzelGül dedi ki...

ne yani canim sabah öglen aksam karpuzmu yiyorsun :DDD iyimis ama normal yemeye baslar baslamaz yine bütün verdiign kilolari malesef geri alirsin :((

Mein Blog/Blogum

suhuba dedi ki...

Süper e hadi bakalım. Başarılar. İnşşalah istediğin olur :)

Nilgün Komar dedi ki...

yıldızım evet zor oluyor bu işler böyle yersen dert yemessen dert :) en sağlıklı olan öğün atlamamak öğün sayısı en az 6 olması.. aç kalan midenin yağ bağlayıp kendini koruduğunu biliyormuydun?

güzelgül: deme deme deme deme :) geri almayız şimdilik ramazana da giriyoruz zaten yaz boyu karpuz peynir salata yiyoruz

suhubam; saol canım benim..

Adsız dedi ki...

ben bu diyeti 4 sene önce yaptım harfiyen uydum çokda tok tuttu hatta şiştim bile etrafımdakilere diyordum ben böyle tokluktan şişerek nasıl kilo vericemki :)) sonuç tam 1 ayda 10 kilo gitti ama sporda yaptım hergün 1 saat ve aradan yıllar geçti o kilolara asla dönmedim hala taş gibiyim :)))

Adsız dedi ki...

Suan kaçc kilosun ??

Adsız dedi ki...

Ben kırmızı et ve mantar yemiyorum o öğünlerde ne yemeliyim?

hep dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.